Hallo Trailrunvriend(inn)en, 

Ook dit jaar weer zin in een onvergetelijk Trail-Weekend? Dit kan!  In het tweede weekend van juli wordt er in de Belgische Ardennen bij Houffalize een Trail 4-daagse gehouden; de X-Trails. Ook voor de wat minder extreme loper zijn er op de zaterdag en zondag diverse losse trail-etappes te lopen variërend van 8 tot 36 km. Zie onderaan deze flyer en verschillende mogelijkheden of bezoek de website van de X-Trails (http://www.xtrails.eu/nl/xtrails-houffalizesummer/) . Op deze site kun je je ook individueel voor-inschrijven voor de diverse afstanden. De prijzen zijn afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je wilt lopen.

Overnachten moeten we natuurlijk ook en het idee is om, afhankelijk van het aantal deelnemers, dit vergelijkbaar te doen als een paar jaar geleden, oftewel in grote tenten op de buitensport camping in Houffalize. Ik verwacht dat dit ca. € 20,- voor het hele weekend zal gaan kosten. Dit zal dan natuurlijk nog wel voorafgaand georganiseerd moeten worden met z’n allen. Info hierover is te vinden op de website: http://cpbuitensport.be/http://cpbuitensport.be/ 

Het basis-idee is om vrijdagmiddag 11 juli met auto’s vanuit Aalten te vertrekken en ons dan aan het eind van de middag / begin van de avond te settelen op het basiskamp. Er is die avond geen loopprogramma maar de camping heeft tal van aktiviteiten op hun programma staan. Anders is het ook goed toeven met een pintje en wat te eten.
Op zaterdag zijn er twee loopmogelijkheden; om 11.00 uur kan er gekozen worden voor een 15 of een 30 km lange trail. ’s Avonds om 22.30 uur is er dan ook nog de mogelijkheid voor een Night-Trail van 12 km.
 Zondag is er de Trail des Lutins, over 8, 18 of 36 km, start vanaf 11.00 uur. Oftewel: keuze genoeg. 

Wil jij nu ook zo’n onvergetelijk Trailweekend meemaken, geef je dan snel op want vol=vol. Eventuele partners, kinderen supporters etc. zijn natuurlijk ook van harte welkom en als je mee wilt maar niet wilt lopen, ook geen probleem.

Voor vragen en/of opgave stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel met 0653-294 366 

Trailrungroeten, 
Henrie Drenthel