Woensdag 8 juni wordt de Alfa Accountants Grachtenloop georganiseerd.
Je kunt nog voor inschrijven t/m  8 juni 11:00uur, daarna kun je vanaf 18:00uur ter plaatse nog inschrijven.

Tot en met aanstaande maandag 15 juni is er in het clubhuis de mogelijkheid om iets in het Condoleanceregister voor Sien en de familie te zetten.
Mochten er mensen zijn die niet in de gelegenheid zijn om naar het club huis te komen, is er ook de mogelijkheid dat we op afspraak bij jullie met het boek langs de deur komen.
Hiervoor graag een berichtje naar 06-81980260.

Beste leden, jeugdleden, ouders en betrokkenen.


Vanaf vanavond (woensdag 3 juni) is er in de gang van het clubhuis van AVA’70 een gedenkhoekje ingericht voor onze Sien.

Hier ligt een herinneringsboek voor de jeugdleden en een condoleanceregister voor ouders, volwassenen en belangstellenden.

Voor diegene die dit willen, is er de mogelijkheid om een boodschap achter te laten. Elk jeugdlid krijgt tijdens de training de kans om zijn/haar naam in het boek op te schrijven. Daarnaast zijn tekeningen, foto’s of andere herinneringen die je hebt aan Sien ook mogelijk om in het boek te plakken. Deze kunnen we op een later tijdstip overhandigen aan de familie.

 Bij het intekenen van het boek vragen we jullie rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM. Naast de 1,5 meter regel, willen we de volwassenen ook verzoeken een eigen pen mee te nemen. Voor de jeugdleden zijn er gekleurde pennen aanwezig die gereinigd worden.

 

Trainers AVA’70

Woensdag 12 juni vindt de 4e editie van de Grachtenloop plaats in Bredevoort. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over deze 1e Zomeravondloop 2019 in de serie van 3.

Organisatie: 
Atletiekvereniging AVA`70 i.s.m. Comité Bredevoorts Volksfeest.

Start- en finishlocatie: 
De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats aan de Kruittorenstraat 1, 7126 BN Bredevoort. (bij ’t Grachthuys)

Programma: 
19.00 uur: Start 1.1 kilometer (kinderen t/m 9 jaar), 1 ronde
19.20 uur: Start 2.2 kilometer (kinderen 10 t/m15 jaar), 2 ronden
19.45 uur: Start 5 kilometer,   1 ronde
19.45 uur: Start 10 kilometer, 2 ronden


Parcours:
De wedstrijden bij de jeugd (1,1 en 2,2 kilometer) Lopen om de grote gracht en de tuin van Sint Bernardus. Het parcours van de 5 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden en voert de deelnemers om de Slingeplas, via het buitengebied en de Gracht door het centrum van Bredevoort.

Kleedgelegenheid:
Er is een mogelijkheid van omkleden en douchen in de kleedkamers van
v.v. Bredevoort op 100 meter van de start.


Parkeergelegenheid:  Parkeren kan in de nabijheid van start en finish. Volg zo mogelijk de borden richting de Slingeplas en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Inschrijving:  De voorinschrijving sluit op dinsdagavond 11 juni om 23.59 uur.
Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat, dat is gevestigd nabij start en finish in `t Grachthuys.  

Inschrijfgeld:
1,1 en 2,2 kilometer:  € 3,50
5 en 10 kilometer: € 5,00
Het inschrijfgeld dient betaald te worden bij het afhalen van het startnummer.

8 september staat Varsseveld weer op zijn kop. Jaarlijks wordt het centrum omgebouwd tot een ware hardloop arena.
De inschrijving is elk jaar al vroeg uitverkocht dus schrijft u zich nu in, dan bent u verzekerd van een startbewijs!

Organisatie:

Atletiekvereniging AVA`70

Wedstrijdsponsor:

GUV Aalten

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats op de atletiekaccomodatie van AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-A,  7121 MH Aalten

Programma:

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar)

19.15 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar)

19.45 uur: Start 5 en 10 kilometer, 1 ronde

Parcours:

De wedstrijd van de jeugd (1 kilometer) vindt plaats op de atletiekbaan, waarbij de jongste talenten ruim 3 ronden lopen. De deelnemers aan de 2 kilometer gaan van de baan af in de richting van de Walfortlaan, waar een draaipunt in het parcours zit. Het parcours van de 5 en de 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden in het prachtige buitengebied rondom kasteel `t Walfort.  

Kleedgelegenheid:

Er is een mogelijkheid om te kleden en te douchen in het clubhuis van AVA`70

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan op het complex van AVA`70 en bij zwembad `t Walfort. Volg zo mogelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars. De afstand van het zwembad is gelegen op ongeveer 500 meter van de start- en finishlocatie.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op maandag 25 juni om 23.59 uur. Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.   

Afhalen startnummers:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op dinsdag 26 juni bij het wedstrijdsecretariaat. Kom op tijd, want er wordt niet van het tijdsschema afgeweken!

Medische verzorging:

EHBO Aalten

Prijzen:

Voor de nummers 1, 2 en 3 bij alle afstanden zijn bekers beschikbaar. Voor alle prijswinnaars geldt, dat men bij de prijsuitreiking aanwezig moet zijn.

Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen bij de finish een medaille.

Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd worden vermeldt op de site: www.ava70.nl

Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid

Op dinsdag 26 juni a.s. vindt de 2e etappe plaats van de serie zomeravondlopen, die AVA`70 dit jaar op de wedstrijdkalender heeft staan. De GUV Zomeravondloop bestaat al vele jaren en is voor veel atleten een mooie test om te zien hoe het met de vorm gesteld is, aan het begin van de vakantieperiode.

Om 19.00 uur valt het startschot voor de kinderen tot en met 9 jaar, die 1000 meter op de baan afleggen en dat is al een ervaring op zich met alle toeschouwers die de talenten aanmoedigen. Een kwartier later is het de beurt aan de jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar, die een parcours lopen met een lengte van 2 kilometer. Zij verlaten de baan en gaan richting het Walfortbos, om na het draaipunt dezelfde route terug te lopen naar de finish.

Er zal ongetwijfeld een groot peloton atleten en atletes om 19.45 uur aan de start staan bij het laatste programma-onderdeel, de 5 en 10 kilometer.  Een prachtige route wacht de deelnemers in het Aaltense buitengebied  met verharde wegen, zand- en bospaden. De 5-kilometerlopers zullen in de omgeving van het Walfort de bossen doorkruisen, terwijl de langere afstand een lus richting het Haartse grondgebied maakt. 

Voorinschrijving voor de GUV Zomeravondrun is al mogelijk via onderstaande link . Op de wedstrijddag is inschrijving mogelijk in het clubhuis van AVA`70 vanaf 18.15 uur, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De inschrijfkosten bedragen voor deelname aan de 1 en 2 kilometer € 3,50 en bij de 5 en 10 kilometer € 5,00.

Voor alle deelnemers is er na afloop een mooie herinnering. Daarnaast zijn er bij de 4 afstanden bekers voor de eerste drie finishende atleten.

Woensdag 6 juni vindt de 3e editie van “DE GRACHTENLOOP” plaats in Bredevoort. Enkele belangrijke wetenswaardigheden over deze 1e Zomeravondloop in de serie van 4.

 

Organisatie:

Atletiekvereniging AVA`70  i.s.m. Comité Bredevoorts Volksfeest.

  

Start- en finishlocatie:

De start en finish van alle wedstrijdonderdelen vindt plaats aan de Izermanstraat, 7126 BN  in Bredevoort.

 

Programma:

19.00 uur: Start 1 kilometer (kinderen tot en met 9 jaar), 1 ronde

19.20 uur: Start 2 kilometer (kinderen 10 tot en met 15 jaar), 2 ronden

19.45 uur: Start 5 kilometer, 1 ronde

19.45 uur: Start 10 kilometer, 2 ronden

 

Parcours:

De wedstrijden bij de jeugd (1 en 2 kilometer)gaan door het centrum van Bredevoort.

Het parcours van de 5 en 10 kilometer gaat over verharde wegen en zandpaden  en voert de deelnemers om de Slingeplas, via het buitengebied en de Gracht door het centrum van Bredevoort.  

Kleedgelegenheid:

Er is een mogelijkheid van omkleden en douchen in de kleedkamers van v.v. Bredevoort op 250 meter van de start.

Parkeergelegenheid:

Parkeren kan in de nabijheid van start en finish. Volg zo mogelijk de borden richting de Slingeplas en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Inschrijving:

De voorinschrijving sluit op dinsdagavond 5 juni om 23.59 uur.

Op de wedstrijddag kan er vanaf 18.00 uur worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat, dat is gevestigd nabij start en finish in `t Grachthuys.  
 

Inschrijfgeld:

1 en 2 kilometer   : 3,50 euro

5 en 10 kilometer : 5 euro.

Het inschrijfgeld dient betaald te worden bij het afhalen van het startnummer.

 Afhalen startnummers:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op woensdag bij het wedstrijdsecretariaat in `t Grachthuys.

Kom op tijd, want er wordt NIET van het tijdsschema afgeweken!

 

Medische verzorging:

EHBO Aalten
 

Prijzen:

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de jongens 1 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de meisjes 1 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de jongens 2 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de meisjes 2 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de heren   5 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de dames 5 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de heren 10 kilometer,

Beker voor de nummer 1, 2 en 3 bij de dames 10 kilometer,

 

Daarnaast zijn er zijn bekers beschikbaar voor de 3 snelste deelnemers uit Bredevoort bij de 1 en 2 kilometer, zowel bij de jongens als de meisjes.

 

* Opmerking !!!: Deelnemers kunnen maar 1 keer in aanmerking komen voor een beker. (Hierbij geldt het Bredevoorts klassement als eerste, boven het algemeen klassement.)

 

Prijsuitreiking van de 1 en 2 kilometer   : 19.45 uur

Prijsuitreiking van de 5 en 10 kilometer : 21.00 uur


Herinnering:

Alle deelnemers ontvangen bij de finish een herinneringsmedaille.

 
Uitslagen:

De uitslagen zullen z.s.m. tijdens het evenement of na de wedstrijd worden vermeldt op de site:

www.ava70.nl  klik in de uitslag ook eens op u naam voor en klik op het certificaat. 

Tip Plaats hem op je facebook, Instagram, Strava enz.


Algemene voorwaarden:

Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Overige bijzonderheden:

 # Speaker is Dave Posthumus, zal iedereen met zijn aanstekelijke enthousiasme over de finishlijn praten

 #  Meer dan 30 vrijwilligers in touw voor, tijdens en na de wedstijd

 #  Sfeervolle start- en finishlocatie

 #  3e editie van de Grachtenloop, nieuwe stijl

 #  Al meer dan 250 (!) voorinschrijvingen

 #  De Grachtenloop vormt de opening van het Volksfeest in Bredevoort

 #  Het Grachthuys vormt de locatie voor na-inschrijving en afhalen van de startnummers

 

3e GRACHTENLOOP IN BREDEVOORT 

EEN DOORDEWEEKS SPORTFEEST VOOR ATLEET EN PUBLIEK!!!

  

WWW.AVA70.NL

Dinsdagavond starten wij de duurloop vanaf de grensovergang Hemden.
We verzamelen ons aan de overzijde van Reinders Posters.

De start is 19:00uur en 19:45 uur.

 Lukt het Lars Duistermaat om zijn 35:09min tijd op de 10 km. te verbeteren woensdag 6 juni..

AVA`70 organiseert i.s.m. het comité Bredevoorts Volksfeest op woensdag 6 juni a.s. de 3e Grachtenloop. De wedstrijd vormt de opening van het volksfeest en start en finish zal dan ook plaats vinden in de nabijheid van het feestterrein. Vorig jaar, kwamen ruim 400 atleten uit de hele regio op deze doordeweekse zomeravondloop af en de organisatie hoopt ook dit jaar op een groot deelnemersveld. 

Om 19.00 uur gaat het eerste wedstrijdonderdeel van start, namelijk de jeugdloop over 1 kilometer voor kinderen tot en met 9 jaar. Om 19.20 uur is het de beurt aan de oudere jeugd tot en met 15 jaar voor hun race over 2 kilometer.

De Jeugdwedstrijden gelden tevens als het Bredevoorts Kampioenschap en hiervoor zijn prachtige bekers beschikbaar. Er wordt al flink getraind voor deze run, dus het beloofd een spannend gebeuren te gaan worden.

Het startschot voor de Senioren valt om 19.45 uur en zij kunnen kiezen uit de 5 of 10 kilometer. Het schitterende parcours dat door de deelnemers zal worden afgelegd, gaat om de Slingeplas heen en voert verder over verharde wegen en zandpaden langs de Gracht om vervolgens door het vestingstadje te lopen, waar enkele kasseistroken het extra pittig maken. De 5 kilometerlopers leggen 1 ronde af, terwijl de atleten die deelnemen aan de 10 kilometer 2 ronden lopen.

Bij de finish kunnen de moegestreden hardlopers rekenen op veel applaus van het publiek en het deskundige commentaar van de speaker. 

De voorinschrijving voor de Grachtenloop is mogelijk tot en met 5 juni a.s.  via deze Link kun je voor inschrijven. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag zelf, vanaf 18.00 uur bij het secretariaat in het Grachthuys van Bredevoort. De inschrijfkosten bedragen voor de jeugdlopen 3,50 euro, terwijl de 5- en 10 kilometerlopers 5 euro betalen.

Voor elke deelnemer ligt er bij de finish een mooie herinneringsmedaille klaar. 

AVA`70 hoopt dat de 3e Grachtenloop wederom een groot aantal regionale lopers naar Bredevoort zal trekken, die zich kunnen verheugen op een schitterend parcours en veel sfeer!