Hier even een verslag van onze dag in Rotterdam .


druk overleg over de te volgen strategie ?

Vanmorgen om half acht zijn Theo Stronks ,Henk Mengers ,Jan Rademaker ,Gerrit Heersink en Wim Brinkman vertrokken naar Rotterdam voor de Marathon (laatste Twee ) en voor de 10 km wedstrijd (de anderen ) .
Na een voorspoedig reis,aangekomen in Rotterdam ,werd er eerst telefonisch contact gelegt met Evelien Hillen. Zij was samen met haar partner de dag van te voren al afgereist,en had de startnummers opgehaald.Maar ook met trainer Gerard Demkes die samen met zijn vrouw Gerda van een wel verdiende vakantie aan het genieten was aan de zeeuwse kust,werd gebelt ,want Rotterdam wilden ze zeker niet missen.
Na een korte reunie werd de kleedruimte op gezocht en begon de spanning te komen (Gerrit werd steeds stiller ,terwijl Wim meer ging praten ) Na de tonen van Lee Towers vertrok de hele groep voor de marathon ,de 10 km lopers moesten nog een kwartier wachten voor dat zij ook konden vertrekken.
Luid aangemoedigd door duizenden mensen liep ieder zijn eigen race ,halverwege stonden Gerard en Gerda ,maar ook Henk ,Theo en Jan (die de 10 km er al weer op hadden zitten ) ook de Fam. Balke stond luid aan te moedigen langs de kant .
Na 42 km was het einde in zicht ,en iedereen was duidelijk tevreden over zijn /haar prestatie.
En na een korte evaluatie ging iedereen weer zijns weg Evelien naar het Hotel ,Gerard en Gerda naar de camper ,en wij weer na huis.
De tijden : 10 km
Henk Mengers 42.52
Jan Rademaker 44.44
Theo Stronks 50.29

Marathon :
Evelien Hillen 3.59.29
Gerrit Heersink 3.21.51
Wim Brinkman 3.18.24

En natuurlijk was er ook nog Henk Lammers ,maar hij wilde het eens op een Franse manier doen ,daarom koos hij voor de marathon van Parijs,deze heeft hij goed gelopen in de tijd : 3 42.07