Jaarlijks organiseert AVA`70 een groot aantal wedstrijden en één daarvan is de Gerard Tebroke Memorialloop. Het hardloopevenement in het centrum van Aalten trekt elke editie honderden atleten aan, afkomstig uit het hele land. Erg populair is daarbij de GUV Businessrun, waarbij teams in actie komen bij de 5 kilometerwedstrijd.

De organisatie schenkt elk jaar een gedeelte van het inschrijfgeld van de Businessrun naar een goed doel. Voor de editie van 2019 was gekozen voor het GUV Goede Doelen Fonds. Deze Stichting financiert lokale en regionale  activiteiten initiatieven  met een humanitaire achtergrond en het gaat hierbij om jongeren, ouderen en alles wat daartussen zit. De achtergrond kan armoede, eenzaamheid of ziekte zijn. Op initiatief van instellingen, verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de GUV, kan een bijdrage worden aangevraagd om een activiteit mogelijk te maken. 

Tijdens de jaarlijkse actieweek van de lokale omroep Aladna FM werd door de organisatie van de GTM-Loop een cheque van 750 euro aangeboden. AVA`70 heeft al eerder een mooie bijdrage geleverd tijdens de inzamelingsactie van AFM en steunt deze keer het GUV Goede Doelenfonds. Presentator Benito Muller nam de gift enthousiast in ontvangst en dankte de vereniging voor de cheque!