Sien Meinen is vandaag in familiekring overleden. Ze is 64 jaar geworden. Sien is 41 jaar actief lid geweest.

Wij kennen Sien als een heel betrokken persoon binnen AVA´70. Zij begon als enige en eerste vrouw bij AVA´70. Sien had veel aanleg voor de technische nummers waarbij ze uitblonk. Ze stond haar mannetje tussen de herenatleten.

Toen AVA’70 wat groter werd ging ze zich voor de jeugd inzetten. Zij is jarenlang jeugdtrainster geweest en enthousiasmeerde menig jeugdlid door af en toe een aai over de bol en soms even een duidelijk signaal af te geven dat de grens was bereikt. Iedereen was gek op Sien. Ze deed ook het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd en had alles spik en span in orde. Het laatste jaar moest ze tot haar spijt door haar ziekte hier afscheid van nemen, maar de betrokkenheid bleef.

Ook werd ze in 2017 benoemd tot erelid en dat werd breed gedragen.

Trots op haar zoon Rudi die een paar jaar geleden de voorzittershamer overnam van Dave Posthumus. De kleinkinderen en andere jeugdleden zullen haar enthousiasme missen langs de baan.

Vorig jaar werd Sien ernstig ziek. De ode die toen voor haar was met vele AVA leden bij haar huis, was tekenend hoe AVA’70 naar haar keek. Wat een enorme waardering voor haar. Zij blijft in onze herinnering als die oersterke vrouw die een groot hart had voor de jeugd van AVA’70. Sien wij houden van je en wij gaan je missen.

Bestuur en leden AVA’70