Afgelopen woensdag is door ons kabinet een aantal maatregelen genomen die gevolgen heeft voor de amateursport. Dit heeft gevolgen voor onze accommodatie en de Boekeldercross. Het ultieme doel onderkennen we helemaal. Namelijk bijdragen aan het doel om dit rotvirus zoveel mogelijk in te dammen. 

We hebben alles gewikt en gewogen. En zitten denken hoe we handen en 'hardloop'-voeten moeten geven aan de uitvoering van deze instructie.
We realiseren ons dat er een versoepeling en speelruimte is gekomen voor de amateursport. Maar de optie om geen koffie aan te bieden, geen kleedkamer en/toilet vinden we niet reëel. Daarnaast we willen ook goed zorgen voor onze top-vrijwilligers. We willen de deur niet sluiten en hen buiten laten zitten.

Enkele aanpassingen voor de Boekeldercrossen!

Toegangscontrole
1. Voor iedereen (18 jaar of ouder) die de hardlooparena betreedt geldt een toegangscontrole.
2. Deze toegangscontrole bestaat uit het laten zien van je QR vaccinatiecode (papier of digitaal) of een negatief testbewijs of verklaring waaruit blijkt dat je Corona gehad hebt.
3. Een geldig legitimatiebewijs moet je daarbij tonen.
4. Je ontvangt een polsbandje specifiek voor de desbetreffende cross en je kunt in en uit lopen. 
Je kunt daarmee de binnenruimte in, het toilet bezoeken, de kleedruimte betreden en van een soepje of versnapering genieten op het terras/hardlooparena.

Voor publiek/toeschouwers geldt hetzelfde. Alles binnen de hardlooparena.

Het terrein is toegankelijk via 3 ingangen

 1. Rechts naast het gebouw Romienendal
  2. Links naast het gebouw Romienendal
  3. Vanaf de parkeerplaats (grasveld) Romienendal

  Vergeet niet mee te nemen
  Bewijs van vaccinatie of test of verklaring (en dus je telefoon/app) Mag ook op papier.

  Legitimatiebewijs/Telefoon veilig afgeven
  Voor de hardlopers zorgen we dat er een veilige afgifteplek is voor je mobiele telefoon zodat je deze niet onbeheerd hoeft achter te laten. Graag zelf zoveel mogelijk bundelen met een zakje/elastiekje als daar ook nog een legitimatiebewijs bij zit.

  Niet leuk, maar schouders eronder
  Zeker niet leuk. Voor ons als club ook niet, want het vraagt weer veel van ons improvisatievermogen. Laten we voor ogen houden dat we zoveel mogelijk het virus willen indammen en daar waar we dat moeten doen met maatregelen, doen we dat.

  Wellicht dat er spontaan wat vrijwilligers zijn die willen meehelpen met de toegangscontrole? Heel graag! Neem dan contact op ons. 

  We hopen op nog 3 mooie crossen en danken bij voorbaat onze vrijwilligers en hoofdsponsor Boekelder Betonboren. Tot aanstaande zaterdag. 

  Overigens: erger je je groen en geel aan alle maatregelen, doe dan vooral mee en loop je het snot voor de ogen en de drek in de nek! Werkt goed!

  Met vriendelijke groet, 
  Wedstrijdleiders Dave Posthumus en Evelien Hillen