De flyer van het Aaltense Sportcafé

AVA’70 organiseert samen met wielervereniging de Peddelaars op vrijdagavond 1 maart a.s. 'Het Aaltense Sportcafé'. Als locatie is hiervoor de fonkelnieuwe zaal van Het Noorden van Aalten gekozen, die speciaal zal worden ingericht.

Het is de organisatie gelukt om een aantal topsporters vast te leggen om deze avond hun verhaal te doen. Wat te denken van marathonloper Michel Butter, topturnster Lieke Wevers en wielrenster Sera Gademan. Thema`s die centraal zullen staan tijdens de gesprekken zijn de sportprestaties, vitaliteit, leven en voeding.

Naast de topsporters is ook Henk-Jan Koershuis uitgenodigd. Hij is naast voedingsdeskundige ook eigenaar van Sportvoedingswebshop en zal op inspirerende en enthousiaste wijze zijn verhaal doen over o.a. het boek dat hij geschreven heeft, getiteld 'de beste Verliezer'. Mark te Brake is tevens één van de gasten en hij is manueel therapeut, speciaal gericht op sportblessures en preventie. Mark Schreurs is in het dagelijks leven sportpodotherapeut en heeft hierover ook zeker tips en tricks te vertellen. Kortom, een zeer gevarieerd gezelschap gasten, dat geïnterviewd zal worden door Winterswijker Lars Duistermaat.

Kaarten voor het Aaltense Sportcafé kosten 8 euro en zijn te bestellen via de site: ava70.eventgoose.com. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!