GUV sponsort veilige kleding AVA ’70.
 
GUV heeft, in samenwerking met Sportshop Navis, er voor gezorgd dat de senioren van AVA ’70 in mooie, maar ook veilige, trainingspakken de weg op kunnen. De kleding bevat een speciale reflecterende stof die sterk oplicht. (Zie ook de foto van de overhandiging) De trainingspakken met speciale reflecterende materialen zijn geleverd door Sportshop Navis.
 
“Tijdens het overleg met het bestuur van AVA ’70 hebben we geconstateerd dat we met een enthousiaste club mensen van doen hebben. Het zijn in alle opzichten sportief ingestelde mensen die een bloeiende vereniging aansturen. Het sponsoren van een club die zo aan de weg timmert en ook sociaal een sterke onderlinge band bevorderen was na een tweetal gesprekken dan ook al beklonken”, aldus Bert van Asselt, directeur van GUV. En zo worden 150 atleten van Atletiek Vereniging Aalten in een nieuwe outfit gestoken.
 
Over de keuze voor kleding van Sporthop Navis vervolgt Gerard te Roller, hoofd uitvaartzorg bij GUV: “De keuze viel op een plaatselijke leverancier omdat wij dat belangrijk vinden. En Sportshop Navis heeft bovendien ook nog eens een zeer goed aanbod neergelegd met een fikse korting. Samen met de heer Navis hebben wij overlegd over de bedrukking. Daarvoor hebben we gekozen voor een in het licht niet al te opvallende kleur. Voor onze promotiedoeleinden wat minder geschikt. Maar het grote voordeel is dat deze speciale stof in het donker zeer sterk oplicht. De veiligheid van de mens gaat tenslotte voor!”
 
Elke Navis van de gelijknamige Sportshop is blij een bijdrage geleverd te hebben. “ Wij hebben voor de plaatselijke verenigingen toch altijd een speciaal plekje. Wij zijn zelf sportminded en als we een bijdrage kunnen leveren, doen we dat graag. De kleding die AVA ’70 gekozen heeft is van een goede kwaliteit, zo’n pak gaat vele kilometers mee. En het mooie van deze bedrukking is dat ze goed in de gaten lopen!”
 
Als vertegenwoordigers van AVA ’70 zijn Johan Assink, Evelien Hillen en Diana Ottevanger bij de overhandiging van de kleding. “De kleding geeft onze lopers echt een bescherming in deze donkere dagen. De felheid van het reflectiemateriaal is echt uniek. We zijn bovendien erg blij met de ondersteuning van GUV en van Sportshop Navis. Al onze leden waren direct zeer enthousiast met deze kleding. En op tweede kerstdag waren al enkele leden tijdens de Keiloop te zien op TV Gelderland in de nieuwe kleding. De kleding zit lekker en loopt goed, aldus de eerste ervaringen van onze leden.”


 
Op de foto: v.l.n.r.: Gerard te Roller, Johan Assink, Evelien Hillen, Diana Ottevanger en Elke Navis