AVA`70 ORGANISEERT 2 CLINICS
Inschrijven kan nog tot 5 September !

Nu de meeste vakanties (bijna) achter de rug zijn, wordt het weer tijd voor een nieuwe actieve uitdaging. AVA`70 biedt hiervoor de mogelijkheid, door het organiseren van een tweetal clinics.
 
Op maandag 5 september a.s. wordt er om 19.00 uur gestart met een cursus
“hardlopen voor beginners.” In groepsverband wordt er in een achttal trainingen aandacht besteedt aan de beginselen van het hardlopen. Het doel is, om alle deelnemers en deelneemsters voor te bereiden op het lopen van een afstand van 5 kilometer. Een mooie uitdaging voor de lopers, maar zeker ook voor de trainers.
In aanloop op deze clinic bestaat er de mogelijkheid om een proeftraining bij de wonen. Deze introductie-middag vindt plaats op zaterdagmiddag 27 augustus a.s. om 14.00 uur. Voor het bijwonen van deze proefles, die een half uur zal duren, dient men sportkleding en sportschoenen mee te nemen.
De introductiemiddag en de trainingen worden gegeven op de thuishaven van AVA`70, de Hamelandbaan aan de Bredevoortsestraatweg 110 in Aalten.
Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro en daarvoor krijgt men het volgende aangeboden:
* 8 clinics onder deskundige leiding
* kleed- en douchegelegenheid
* koffie of thee na de training
* kleding- en schoenadvies op de 1e training

Heb je interesse?
Voor inschrijving of nadere informatie, kun je contact opnemen met:
* Johan Assink,
   T: 06-51785657
   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
* Henk Mengers,
  T: 06-12152304
     
Sportief Wandelen                    
Wilde je altijd al iets aan je conditie doen, maar gaat hardlopen je (nog) iets te snel? Dan is er de mogelijkheid op maandag 5 september a.s. om deel te nemen aan de introductieavond “Sportief Wandelen” bij AVA`70. Wat houdt Sportief Wandelen precies in zal op deze avond, die om 19.00 uur van start gaat, worden uitgelegd. Tevens zal er een clinic worden gegeven, om kennis te maken met deze tak van de loopsport. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met:
Dirk ter Maat, tel.0543-474027
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.