Het is op dit moment ongetwijfeld weer één van de meest besproken onderwerpen op de werkvloer, thuis of op de club: wat zullen we dit jaar in het kerstpakket aantreffen?

Het afsluitende cadeautje van de baas voor weer een jaar hard sappelen, houdt de gemoederen altijd flink bezig en doet geregeld het nodige stof opwaaien. Naast de zaken die je vast en zeker best wel ooit kunt gebruiken, bevat de mand, doos, bak of tas ook zeker weer van die verassende artikelen, die je altijd al niet had willen hebben. Vaak nemen ze al de meeste ruimte in beslag, zodat er voor de echte, fijne hebbedingen al niet veel plek meer over is.

De directie van het Foute Prijzenfestival van AVA`70 biedt de leden weer alle ruimte en mogelijkheden om van deze vast en zeker goedbedoelde prullaria af te komen. Op zondag 27 december a.s. vindt wederom het groots en niet te vermijden Foute Prijzenfestival, waarbij het lot bepaalt, wie er met jouw geschenk naar huis gaat! 

De huishoudelijke spelregels zijn:
  • de aangeboden prijzen zijn nieuw en kunnen niet worden teruggevorderd,
  • het artikel moet in een tas, formaat rugzak en per fiets vervoerd kunnen worden, de geschenken kunnen vanaf heden gedropt worden in de hal van ons clubhuis
  • als er op een artikel een bod wordt gedaan, dat de jury aanstaat, dan kan dat,
  • het is heel goed mogelijk om meerdere prijzen in de wacht te slepen,
  • de dagvoorzitter is Ingrid van Zolingen en zij bepaalt de regels van het spel,
  • Erwin Wamelink voert de eerlijkheidscontrole uit en dit gebeurt steekproefsgewijs,
  • de jury laat zich niet onder druk zetten, maar over een goede deal valt altijd te praten,
  • wanneer het reglement geen duidelijkheid biedt, beslist de commissie,
  • loten zijn op 27 december vanaf een uurtje of 3 half 4 te koop en nadruk en gesmoemel van kaarten is eigenlijk niet toegestaan.

Kortom: het wordt vast en zeker weer een hilarische middag, waarbij de kans, dat het uit de hand loopt, redelijk aannemelijk is.

De aanvang van het spektakel is om 15.00 uur en we gaan in ieder geval door, tot de prijzentafel helemaal leeg is.

De organisatie zit met gezonde spanning te wachten op de prijzen, gifts en hebbedingen die op de tafel zullen worden gedropt. Uiteraard hoeft het geschenk niet perse uit het kerstpakket te komen, maar een fout cadeau van je schoonmoeder of een redelijk waardeloze gift van je verjaardag is ook prima en meer dan welkom...…

We laten ons verrassen!!! 

De organisatie van het Foute Prijzenfestival 2015