Tim en Cas zijn er onderste boven van :)

Heel veel AVA-janen genieten op dit moment van hun welverdiende vakantie. Waar de één met de sleurhut Europa intrekt, met een Boeing de zee overvliegt of met de bus een stedentrip maakt, zoekt de ander het dichterbij huis of geniet in de vertrouwde omgeving van de extra vrije tijd. Wat in veel gevallen in ieder geval een zekerheidje blijkt te zijn, is het gegeven dat de hardloopschoenen niet werkeloos in de kast blijven staan en de Garmins ook hun werk blijven doen. Wat is er immers mooier dan in een vreemde omgeving een lekkere duurloop te maken en te genieten van de mooie natuur, schilderachtige gebouwen, hoge bergen of diepe dalen?

Maar ook “rundum Hause” kun je echt wel genieten, zo hebben de jonge AVA`70-talentjes Tim en Cas ervaren. Het sportieve duo maakte een mooie trainingsloop door IJzerlo en troffen daar een mooi bankje aan in de AVA`70-clubkleuren. Ze waren er helemaal onderste boven van!! 

Heb jij ook een mooi kiekje gemaakt tijdens een trainingsloop in de vakantie? Stuur deze dan op naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarbij even aan, waar de foto gemaakt is en laat je clubgenoten meegenieten van dit sportieve vakantiemomentje!