De allereerste wedstrijd van het jaar op Ava-grond komt er weer aan: de Track & Field Run! Op zaterdagmiddag 9 maart klinkt om 13:00 uur het eerste startschot. Alle atleten kunnen hun hart ophalen bij deze gezelligste voorjaarsloop van de Achterhoek! De wedstrijdleiding is volledig in handen van de jonge atleten van het Track & Field Team van Ava’70 en alle opbrengsten van het evenement worden besteed aan het jaarlijkse trainingskamp in mei! Heb jij jouw vrienden, familie, buren, collega’s of klasgenoten al opgetrommeld voor de estafette?!

Schrijf je snel in voor de fantastische Track & Field run: INSCHRIJVEN
Nainschrijving is tot 5 min voor de te lopenwedstrijd ter plaatse nog mogelijk!
 

-- Wil je deelnemen aan de estafette maar heb je nog geen teammaatjes, meld je even bij de organisatie. Wij helpen graag bij de samenstelling van een team. Iedereen moet immers mee kunnen doen aan dit spectaculaire onderdeel. Voor vragen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. --


Alle deelnemers krijgen na afloop van de wedstrijd een verdiende beloning! De muziek van Joppe Roos knalt uit de speakers, Dirk Vreman is de perfecte spreekstalmeester en de catering draait op volle toeren! Dit wordt een enorm sportfeest!

Programma:
13:00 uur: Rinke Ter Haar Architectuur 1KM Kids Run (t/m 9 jaar)
13:10 uur: Rinke ter Haar Architectuur 2KM Kids Run (t/m 15 jaar)
13:30 uur: Prijsuitreiking Kids Runs

13:45 uur: Fiat Winkelhorst Sprintcross (16+)
14:00 uur: Die Laufprofis Ingenfeld / Weier 5 KM
14:45 uur: Erwin Wamelink Text-Press Jeugdestafette 4x500m (t/m 15 jaar)
15:00 uur: Jansen Eupe Schilderwerken Cross-Estafette

** Het Track & Field Team verkoopt op zaterdag 2 maart bij Jumbo Leussink in Aalten overheerlijk pannenkoekenmeel van Molen Prins van Oranje! De jongens en meiden staan er van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het spul is geliefd, dus wees er als de kippen bij. OP = OP!!