Om alvast te noteren…….. 

AVA`70 sluit het jaar 2014 feestelijk af op Zondag 28 December a.s. met een gezellig samenzijn in het clubhuis. Het jaar kan in een goed gesprek worden geëvalueerd en de nieuwe sportieve plannen kunnen worden besproken. Daarnaast is er natuurlijk het FOUTE PRIJZENFESTIVAL, dat jaarlijks voor de nodige hilariteit zorgt. Nieuw is dit jaar een VEILING, waarvoor al een aantal topstukken zijn aangeboden. Ook dit belooft een spektakel van jewelste te worden, want een heuse veilingmeester zal de waardevolle artikelen onder de hamer nemen. De middag gaat om 15.00 uur van start en het einde staat gepland om 19.00 uur. 

Op woensdag 31 december wordt het jaar op sportieve wijze afgesloten met de OUDEJAARSLOOP VOOR JONG EN OUD. Om 13.00 uur worden voor het laatst in 2014 de hardloopschoenen gestrikt voor een duurloop of jeugdactiviteit. Ieder kan het jaar op zijn of haar niveau afsluiten. Na afloop zijn er natuurlijk de oliebollen en het traditionele jeugdvuurwerk. 

Vrijdag 9 januari 2015 vindt de VRIJWILLIGERSAVOND plaats in het clubhuis. Geen activiteit zonder deze bijzonder betrokken groep van leden, die naast het lopen een actieve rol binnen de club vervullen. Een gezellige avond kan worden gezien als een bedankje voor het vele vrijwilligerswerk, dat de kurk vormt, waarop de vereniging drijft.  

Een dag later, zaterdag 10 januari vindt de jaarlijkse KERSTBOOMINZAMELING plaats en zullen enkele tientallen AVA-janen in de kern van Aalten in de weer zijn. Helpers kunnen zich al melden bij Gerben Duenk. 

Kortom, er is de komende periode naast het hardlopen nog voldoende te doen bij AVA`70!