Bert van Asselt wisselde nog even snel zijn verworven Knip en Massage bon in afgelopen week 

Zondag 27 december a.s. vindt in het clubhuis van AVA`70 wederom het Foute Prijzenfestival plaats. De afgelopen jaren is gebleken dat dit evenement een bijzonder gezellige bijeenkomst is. De prijzentafel is al mooi gevuld, maar de organisatie kan nog verschillende prullaria uitstekend gebruiken om het kwaliteitsniveau naar een nog hoger plan te tillen. De komende dagen lenen zich er prima voor om tussen de verschillende eetmomenten nog even op zoek te gaan naar een paar lekkere foute prijzen. Op elke zolder, kast of kelder ligt vast wel iets, waar je een clubgenoot enorm blij kunt maken….

Nieuw dit jaar is het onderdeel: HEEL AVA`70 BAKT!

Het is een publiek geheim, dat er bij de club regelmatig de meest overheerlijke baksels worden gegeten na de training. Appeltaarten, Cupcakes of andere lekkernijen.. de organisatie laat zich verrassen. Dirk Vreman zal vervolgens de heerlijkheden gaan veilen en gezien de uitstekende vorm, waarin de Heelwegse spraakwaterval verkeert, zal dit zeker de nodige hilariteit op gaan leveren. Daarnaast kunnen er ook nog andere items voor de veiling worden aangeboden. De enige voorwaarde die er aan vast zit, is het feit dat er wel sprake moet zijn van enige exclusiviteit, maar dit moet wel breed worden gezien.
Afgelopen week werd een veiling-item van de editie van 2014 in de praktijk uitgevoerd. De winnaar werd in het clubhuis geknipt en geschoren, waarna een zeer uitvoerige massagebeurt volgde.
Heb jij ook een dienst aan te bieden, een exclusief arrangement in de aanbieding of een waardevol artikel dat geschikt is voor de veiling? Laat het zondag weten of beter nog, neem het mee.We hopen dat zondagmiddag het clubhuis weer ouderwets vol mag zijn en dat het een onvergetelijk gezellige middag wordt!

Het prijzentheater is vanaf 15.00 geopend……