Mensen die lid zijn van de Rabobank hebben deze week per mail of brief een uitnodiging ontvangen voor de Coöperatieavond van de bank. Tijdens deze avond krijgen een vijftal verenigingen de gelegenheid om een project te presenteren, waarmee ze meedingen naar mooie geldprijzen.

Ook AVA`70 is genomineerd om zich te presenteren met het project:

“ATLETIEK EN DE ZON GEVEN ENERGIE!”

De opbrengst van het project zal beschikbaar gesteld worden voor de realisatie van zonnepanelen op het dak van het clubhuis.

Alle mensen die op de Coöperatieavond aanwezig zijn hebben stemrecht en het is dus belangrijk, dat zoveel mogelijk leden van AVA`70 zich aanmelden en op het project van de club gaan stemmen. Je kunt je nu al aanmelden voor deze avond en in de mail en brief van de Rabobank staat de verdere informatie. De avond vindt plaats op donderdag 22 september a.s. in Zalen centrum Schepersveld in Aalten. Een heuse thuiswedstrijd dus…. 

Ben je wel klant van de Rabobank, maar nog geen lid?

Je kunt als klant heel eenvoudig lid worden van de Rabobank. Je profiteert van de verschillende voordelen en het is kosteloos. Op de site van de Rabobank is te lezen hoe je lid kunt worden. Daarnaast kun je ook bij het filiaal van de Rabobank terecht voor informatie.

Als lid, kun je je direct aanmelden voor de Coöperatieavond.

 We hopen uiteraard dat er een groot peloton leden van AVA`70 aanwezig zijn op de Coöperatieavond van de Rabobank, zodat we een mooie prijs in de wacht gaan slepen!!!