Dinsdag vond bij Autopalace in Doetinchem de uitreiking plaats van de cheques van de Grote Clubactie, waar ook AVA`70 voor was uitgenodigd. Sander Wikkerink, Erwin Wamelink, Sien Meinen en Frank Roos waren namens onze club aanwezig en waren in het gezelschap van 17 andere Achterhoekse sportverenigingen. Na het welkomstwoord deelde de directeur van de Doetinchemse Opelvestiging de cheques uit aan de vertegenwoordigers van de verschillende verenigingen. Namens AVA`70 nam bestuurslid Jeugdzaken, Sander Wikkerink, de cheque in ontvangst, die het prachtige bedrag van €1309, 38 vertegenwoordigt. Het geld zal besteedt worden aan het vervangen van de verschillende materialen. Daarnaast wordt een deel gereserveerd voor de jeugdkampen in 2013.

Alle lof voor de jeugdleden, die de verkoop van de loten voor hun rekening hebben genomen. Ruben Weijers bleek uiteindelijk de beste verkoper te zijn, want hij bracht maar liefst 37 loten aan de man of vrouw. Als dank voor deze mooie prestatie heeft hij enkele cadeau`s in ontvangst genomen. Uiteraard bedankt AVA`70 ook alle kopers, want van elk verkocht lot van €3,00  is er €2,40  bestemd voor de clubkas van AVA`70!

De fraaie opbrengst van deze editie van de Grote Clubactie zal zeker betekenen, dat AVA`70 zich ook in 2013 weer zal aanmelden.