“ADAM ONTMOET AVA……..”

Van 6 tot 10 juli 2016 vindt in Amsterdam de Europese Kampioenschappen Atletiek plaats In het Olympisch Stadion. Het is de eerste keer dat dit evenement in Nederland plaatsvindt en achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de voorbereiding van het evenement.

AVA`70 heeft zich bij de Atletiekunie aangemeld om de E.K. te promoten en onder de aandacht te brengen bij de leden, maar zeker ook bij de bezoekers van de vereniging. De club wil hiermee het evenement extra onder de aandacht brengen en hoopt op een sneeuwbaleffect, zodat het E.K. Atletiek een echt sportfeest wordt. Dit initiatief werd door de bond met gejuich begroet en daar staat “een mooie beloning” tegenover.

Op zaterdag 13 December a.s. komt de mascotte van de Europese Kampioenschappen, ADAM, naar Aalten toe, om een groot promotiespandoek en een reclamebord te onthullen. Dit zal hij doen samen met AVA`70-junior Kylian Klein Hesselink, die de komende tijd als ambassadeur van het EK Atletiek zal fungeren.

AVA`70 is de eerste vereniging in Nederland, waar ADAM zijn opwachting maakt en in Aalten wordt dus eigenlijk het startsignaal gegeven voor de promotie van het EK Atletiek bij de verenigingen in ons land.

Een echte primeur dus in Aalten! 

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur: welkomstwoord van AVA`70-voorzitter Dave Posthumus

11.10 uur: onthulling van het promotiedoek en reclamebord  

11.30 uur: fotoshoot pupillen AVA`70 met ADAM

 

AVA`70 is uiteraard bijzonder trots op het feit, dat de Atletiekunie ons heeft uitgekozen om de primeur te hebben van de onthulling van het promotiedoek van de EK Atletiek 2016.

We nodigen al onze leden, ouders, belangstellenden en sponsors uit om hierbij aanwezig te zijn!