Onderdeel van het gezellige oudejaarsspektakel bij AVA`70 vormt dit jaar een heuse VEILING. De eerste topstukken zijn inmiddels aangeboden en opgeborgen in de kluis. De aangestelde veilingmeester deze middag is er één die de klappen van de zweep kent en een schat aan ervaring heeft. De Heelwegse topper Dirk Vreman is al volop in training en heeft de hamer al in de meubellak gezet. De praatgrage gigant van de B-selectie  is zich al aan het verdiepen in de mogelijke emotionele en economisch werkelijke getaxeerde waarde van de te veilen waar, dus aan kennis geen gebrek. Deze week zullen de reeds beschikbaar gestelde veilingitems op de site worden getoond en zal het ongetwijfeld onrustig worden bij de werkelijke liefhebbers. 

VEILINGSTUK 3 :OVERWINNINGSKROON GEOFFREY MUTAI MARATHON NEW YORK 2013 

Het is niet zozeer de materiële waarde, maar vooral de emotionele waarde, die dit 3e veilingstuk extra bijzonder maakt. De kroon, die Geoffrey Mutai ontving na zijn schitterende overwinning bij de Marathon van New York zal ook een AVA`70-lid uitstekend staan. Wie laat zich zondag voor een mooi bod kronen?? 

Dit veilingitem is beschikbaar gesteld door atletenmanager Gerard van de Veen van Volare Sports.

VEILINGSTUK 4: MASSAGE EN KNIPBEURT OP LOCATIE


In 2015 kun je uitstekend gesoigneerd voor de dag komen als je het hoogste bod doet op dit veilingitem. 

Na een grondige massage en een fijne knipbeurt voel je je weer fris en fruitig……. Speciaal voor deze veiling wordt de dienst op locatie verricht.
Dit veilingitem is beschikbaar gesteld door Inez Balke en Anita Roos. 

Wanneer men niet in de gelegenheid is, om bij de veiling op zondagmiddag 28 december a.s. aanwezig te zijn, maar wel interesse heeft in één van de artikelen, bestaat er de mogelijkheid om nu al een bod uit te brengen. Stuur een mail met daarin het item waarop je wilt bieden met het geboden bedrag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het uitgebrachte bod wordt door de veilingmeester meegenomen tijdens de biedingen in de zaal. 

Het is overigens nog mogelijk om veilingstukken beschikbaar te stellen of een dienst, dan wel activiteit aan te bieden, dat geveild kan worden. Daarbij heeft de keuringsdienst enkele selectiecriteria opgesteld, maar er is veel mogelijk………
D
aarnaast bestaat er ook altijd nog de gelegenheid om waardevolle spullen of nietszeggende hebbedingen gratis te slijten voor het altijd hilarische Foute Prijzenfestival. De spullen moeten wel met de fiets vervoerd kunnen worden, dus een afgetrapt bankstel of een afgedankte salontafel zal zeker geweigerd worden door de keuringscommissie. Maar verder worden ze blij van (bijna) alles. Inleveren kan nog op zaterdagochtend en natuurlijk op zondagmiddag. 

Het beloofd op zondag 28 december a.s.een bijzonder plezante middag te worden in het clubhuis van AVA`70. De poort gaat om 15.00 uur open en een half uurtje later gaat het spektakel van start!