De KrampRun die in september plaats vond in Varsseveld was een groot succes. Dat ook verzorgingstehuis “de Bettekamp” en verpleegtehuis “de Es” hiervan zou profiteren, was voor de Azora-voorzieningen een grote verrassing.
 
Door het grote deelnemersveld tijdens het hardloopevenement bleek er ruimte voldoende om nog een donatie te doen richting een lokale instantie. Toen bekend werd, dat er in het verzorgingstehuis een project gestart zal worden, waarin het bewegen voor ouderen centraal zal staan, was de keuze snel gemaakt. Met de Kerstgedachte nog vers in het geheugen, gingen namens de organisatie Gerrit Dijkslag van AVA`70 (Aalten) en Henk Woolschot van Argo (Doetinchem) naar het verzorgingstehuis, om een cheque te overhandigen van 1000 euro. Maria Griffioen en Anita van Zuilekom, die verantwoordelijk zijn voor het activiteitenprogramma op de Bettekamp en “de Es”, waren erg in hun nopjes met de gift. Hiervoor zullen o.a. een draagbare cd-speler, diverse cd`s, softballen en een slowmotionbal worden aangeschaft. Ze hopen op deze manier een eind vooruit te komen met de bewegingsactiviteiten voor de ouderen. Gezien de reactie van de aanwezige bewoners, zal dit zeker gaan lukken.
Maria en Anita zegden de organisatie van de KrampRun alvast toe, dat er volgend jaar in ieder geval enkele teams van de Azora-instelling aan de start van de hardloopwedstrijd zullen staan!