Op maandag 26 december a.s. organiseert AVA`70 de eerste editie van de 2e Kerstdagloop. Een mooie, sportieve activiteit, waarbij de overtollige calorieën kunnen worden verbrandt en er alle gelegenheid is om de motor op te laten voor het Kerstdiner later op deze dag.

Er wordt een aantrekkelijk en snel parcours uitgezet met een lengte van 5 kilometer over asfalt, zand- bospaden rondom havezath Walfort. Er kan worden gekozen uit 2 afstanden, namelijk 5 kilometer (1 ronde) en 10 kilometer (2 ronden). De start van beide onderdelen is om 10.00 uur op de accommodatie van AVA`70, waar ook de finish plaats zal vinden.

Het initiatief van deze run, die een laagdrempelig karakter heeft, is genomen door de organisatoren van de GTM-loop. Diverse wedstrijden in december gaan (dit jaar) niet door en dus werd deze gelegenheid aangegrepen om in het prachtige Aaltense buitengebied een wedstrijd te organiseren.

Direct na binnenkomst van de laatste deelnemer zal de prijsuitreiking plaatsvinden en tevens ontvangen alle deelnemers een bruikbare herinnering.
Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en dit kan worden voldaan op de wedstrijddag bij het afhalen van het startnummer.
Uiteraard kan dit evenement alleen plaatsvinden met de inzet van de tientallen vrijwilligers, die nodig zijn om de wedstrijd en alles daarom heen, in goede banen te leiden.

Inschrijving is mogelijk via onderstaande link.