Het is inmiddels december en dat betekent……. Snoepzakkuh!

Na een raar en bijzonder jaar, wil het T&F-team 2021 toch in stijl afsluiten. Evenals voorgaande jaren wordt dit gedaan met de inmiddels bekende snoepzakkenactie. Het T&F-team heeft wederom Jorick Wubbels van SPAR Bredevoort bereid gevonden om hierbij een flink aandeel te sponsoren. De opbrengst van de actie gaat naar het jaarlijkse trainingskamp, dat in mei 2022 zal gaan plaatsvinden.

Er zijn normale, goed gevulde snoepzakken, maar ook peuterzakken. De prijs is slechts 2 euro per zak. Het ophalen van de zakken kan op donderdag 30 december a.s. tussen 10.00-16.00 uur bij AVA`70, uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat er bij de accommodatie een drive-thru wordt ingericht. Als service worden bestellingen van minimaal 10 zakken deze dag thuis afgeleverd. De betaling kan contant of er wordt een tikkie gestuurd. Tevens kan er bij AVA`70 met de PIN worden betaald. 

Het clubhuis van AVA`70 heeft momenteel veel weg van een heuse snoepfabriek, waarbij alle ruimtes optimaal worden benut als opslag.  Inmiddels komen de bestellingen goed op gang en de teller loopt dagelijks verder op.  

Snoepzakken-coördinator Tim Mengerink hierover: “op dit moment zijn er, na een vlugge telling, een kleine 1000 zakken verkocht, maar het zal me niet verbazen als het er intussen al flink meer zijn. Vorig jaar gingen er ruim 3000 van de hand en we hopen natuurlijk stiekem, dat we dit aantal ook nu weer kunnen scoren.  

Tot 27 december a.s. kunnen bestellingen worden geplaatst, zodat het team van inpakkers ook voldoende tijd heeft om alles op tijd klaar te hebben. Om de snoepzakken te bestellen, hoef je overigens geen lid van AVA`70 te zijn. We kunnen ons voorstellen dat bedrijven het misschien wel leuk vinden, om de kinderen van  werknemers te verrassen met een snoepzak. Maar dit geldt natuurlijk ook voor een club, school of buurtvereniging die dit willen gaan doen.

Neem vooral contact met ons op, dan maken we dit keurig in orde! Voor vragen of bestellingen kan er contact worden opgenomen met: Tim Mengerink

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.