Op donderdag 21 juni vindt de traditionele Intratuinloop plaats. Het is een bijzondere editie, want de wedstrijd wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd door AVA`70 i.s.m. Intratuin Bredevoort. De loop is populair onder de regionale lopers en loopsters en mag zich altijd verheugen in een groot deelnemersveld en grote publieke belangstelling.
Om 18.55 uur gaan de sportieve wandelaars op pad voor een uitgezette route van ongeveer 9 kilometer in het prachtige buitengebied. Daarna is het de beurt aan de diverse jeugdwedstrijden, waarbij de jeugd van Bredevoort tevens zal strijden om het plaatselijke kampioenschap. Om 19.00 uur wordt het startschot gegeven voor de run over 1 kilometer voor de meisjes tot en met 9 jaar, gevolgd door de wedstrijd voor de jongens tot en met 9 jaar. Rond 19.15 uur is het de beurt aan de meisjes van 10 tot en met 15 jaar voor hun wedstrijd over 2 kilometer, waarna het de beurt is aan de jongens van 10 tot en met 15 jaar. Het parcours van de jeugdlopen is uitgezet op het terrein van Intratuin Bredevoort.
Om 19.45 uur wordt het deelnemersveld van de 5 en 10 kilometer weggeschoten. Het parcours gaat over verharde wegen en bospaden in de richting van het Walfort. De atleten en atletes op de 5 kilometer lopen 1 ronde, terwijl de 10 kilometer 2 ronden moeten afleggen.
De start en finish vindt plaats op het parkeerterrein van Intratuin Bredevoort.
Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per onderdeel. Daarnaast is er voor alle deelnemers een mooie herinnering. De inschrijfkosten bedragen 2 euro voor de deelname aan de 1 en 2 kilometer en de wandelaars. Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer betalen 4 euro.
Voorinschrijving is vanaf heden mogelijk via de site : www.ava70.nl, waarop tevens meer informatie over de 10e editie van de Intratuinloop is te vinden.
Inschrijven op de wedstrijddag zelf is ook mogelijk vanaf 18.00 uur in de hal van het tuincentrum, tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
De organisatie hoopt bij de jubileumeditie wederom een groot aantal lopers en loopsters uit Aalten en verre omgeving te mogen begroeten bij de 10e Intratuinloop.

Web versie Inschrijfformulier
Archief Uitslagen
Parcours records