Oproep deelname jurycursus

 

Beste atleten van AVA’70,
 
 

Actieve verenigingen, waar AVA’70 zich ook toe mag rekenen, zijn naast de sportieve atleten, altijd op zoek naar mensen die iets willen doen om de vereniging organisatorisch ook draaiende te houden. Met vaste regelmaat en  stijgend succes, organiseren we de alom bekende wedstrijden in Aalten en omstreken. De laatste jaren mogen we ons verheugen op steeds groeiende deelname aan onze wedstrijden. Bijkomstigheid bij de groei van de wedstrijden is, dat we ook steeds meer jurykader nodig hebben. Naast het bestaande kader zouden we graag uitbreiding zien. Ook rekening houdend met de nieuwe accommodatie die volgend voorjaar tot stand komt, zijn we dringend op zoek naar nieuwe mensen die ons willen komen versterken. Ik wil vooral een oproep doen aan de ouders van onze jeugdleden, met enige regelmaat gaan zij mee naar de wedstrijden waar hun kind(eren) aan deelnemen. Bij deze wedstrijden worden zij al vaak gevraagd om te willen jureren. Nu een mooie kans om dat ook gediplomeerd te kunnen doen.

Waar het nu om gaat, eind van deze maand start er weer een jurycursus 60, dat is de algemene basiskennis. Deze cursus wordt op vier vrijdagavonden bij ASV in Eibergen gegeven. Het zou geweldig zijn dat een aantal van ons hieraan deel zou willen nemen. Eventuele kosten worden door AVA’70 vergoed. De avonden zijn op 28/9, 05/10, 26/10 en 16/11. Opgave kan nog tot zondagavond 10 sept. bij mij, of direct naar; www.atletiekunie.nl 

Dirk ter Maat,  juco/ava’70  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.