Op zaterdag 7 januari jl. ging er een flink peloton AVA`70-leden van jong tot oud op pad om de kerstbomen te rapen. Naast de kernen van Aalten en Bredevoort was daar dit jaar ook IJzerlo aan toegevoegd. Een fanatieke AVA-loper uit Barlo besloot ook in dit buurtschap een inzamelpunt te organiseren.

Aanhangwagens vol kerstgroen werden er vanaf een uurtje of 10 afgeleverd bij Aalbers en het laden en lossen ging bijzonder lang door. Een nieuw record kwam er want aan het einde gaf de teller 1598 ingezamelde bomen aan. Daar kwam later alsnog een volle aanhanger bij, dus leverde deze prachtige inzameling maar liefst 1613 kerstbomen op. De penningmeester van AVA`70 kan daarom het fraaie bedrag bijschrijven van dik 1200 euro.

Omdat er heel veel jeugd heeft geholpen bij het sjouwen is besloten om het T. & F.-trainingskamp en het verblijf van team Happy Code in Texel een lekkere financiële injectie te geven. Het restant komt terecht in de clubkas en krijgt ongetwijfeld ook een goede bestemming! Chauffeurs, sjouwers, laders en lossers...Bedankt voor jullie toffe inzet!