Jeugd begint baanseizoen met stedenwedstrijden.
 
De 1ste baanwedstrijden zitten er al weer op. Het begin van het zomerseizoen. Helaas was van die zomer nog weinig te merken.
Geen mensen die zich lekker koesterden in de lentezon, maar mensen met mutsen,handschoenen en 4 lagen kleding aan.Atleten die voor elk onderdeel trui,jas en broek uittrekken om na het onderdeel alles weer zo snel mogelijk aan te trekken. Ondanks deze wat minder goede omstandigheden werd er toch al goed gepresteerd.De CD junioren beten het spits af met hun 1e stedenwedstrijd te Arnhem. Heel wat keren kwamen de geelhemden van AVA als 1e over de streep. Zo wist de AVA jeugd die met 2 gelegenheidsteams meedeed aan de estafette zowel bij de C als bij de D jongens te winnen, waarbij vermeld dient te worden dat Mick Wagener als d junior meedeed bij de C junioren en Linde Klein Nibbelink en Romy van Rijs completeerden het D jongens team.
Romy verbaasde vriend en vijand door maar liefst 1.35 m hoog te springen.Ruben Boekelder liep een super 600 m in 1.45.45.
Van kop af, alleen de eerste 200 konden nog enkele atleten volgen, daarna liep hij steeds verder uit op de concurrentie.
Ook Linde Klein Nibbelink liep een sterke 600m. Kylian Klein Hesselink liep een geweldige 800 m, ondanks het feit dat hij het erg koud had voor de start. Na 200 m nam hij de kop om daarna ver weg te lopen bij de rest van het veld. Tijd: 2.30.26
Op de technische nrs sterk optreden van Teun Houwers met oa 4,31m ver en Mick Wagener die net onder de 4 m bleef met 3.99m.
De pupillen waren te gast hun Zutphen voor hun1e stedenwedstrijd.
Voor Loes, Kris en Sterre betekende dit hun debuut op de baan. De dames, gesteund door teamgenoot Tim Ligterink deden geweldig hun best en dat resulteerde in een aantal prima prestaties. Kris werd zelfs meteen 2e bij het hoogspringen! Pappa heeft nog steeds het clubrecord bij hoogspringen dus dat zit toch kennelijk in de genen.
Uitslagen:
Sterre Wolterink  Loes Demkes
40m.sprint 9.59 sec. 40m.sprint 9.39sec.
Balwerpen: 6.18 meter Balwerpen 10.34 meter
Verspringen: 1.95 meter Verspringen 1.67 meter 
   
Tim Ligterink Kris Demkes
60m.sprint 13.54 sec.    60m.sprint 11.03 sec.
Kogelstoten 5.46 meter Kogelstoten 4.69meter
Hoogspringen 90 centimeter Hoogspringen 1.20 meter

     Foto Album Bjorn Demkes