Afgelopen zaterdag waren de Open Gelderse Overijsselse baankampioenschappen in Hengelo.
Het weer werkte niet  mee er stond een straffe wind en het was behoorlijk koud, toch werden er op deze mooie baan goede prestaties geleverd door de AVA tf atleten.

• Mick Wagner sprong een mooi PR van 4.91 en de honderd meter in
  • een snelle tijd van 3.57 sec. Linde liep een sterke 1000 meter in 3.36 min en eindigde op een 11e plaats.
  • Romy van Rijs een goede race op  haar eerste 1500 meter op de baan in een tijd van 5.54  goed voor een 7e plaats.
  • Stan Prinsen werd het 3e op de 1500 meter in een PR van 4.39 min.
  • Ook Kylian Klein Hesselink liep een sterke race en eindigde op de 5e plaats op de 800 meter in PR van 2.15.
  • Teun Houwers toonde zijn kracht op de technische nummers en op de 100meter sprint 13.35 sec.
  • Ruben Boekelder, weer hersteld van een langdurige knieblessure liep weer een stabiele wedstrijd op de 800 meter.
  •  Bij de D-junioren verbeterde Mees Prinsen zijn persoonlijke records op de kogel 7.95meter en  speerwerpen  24,69 .
  • Nick Fles wierp de speer bij je junioren D 24,62 en de discus  17,83 meter.
  • Björn Rossel snoepte 8 seconden van zijn record op de 1000 meter en eindigde in 3.26 min.
De meeste jonge atleten stonden s,vonds bij de Gerard Tebrokeloop alweer aan de start, sommige haalde zelfs het podium!

Update: Foto's gemaakt door Sien Meinen